top of page

"Ara és demà. No escalfa el foc d'ahir ni el foc d'avui, i haurem de fer foc nou.".

Jacint Verdaguer

ACTIVITATS

Si us interessa celebrar el vostre esdeveniment a Can Riera o fer algun dels nostres tallersposeu-vos amb contacte amb nosaltres per demanar preus i disponibilitat. Tens una idea per fer un esdeveniment o talller a Can Riera? Estem disposats a col·laborar i aprendre coses junts! Gràcies!

1-7
dies
CELEBRA EL TEU ESDEVENIMENT

A Can Riera t'oferim el nostre espai i servei de càtering perquè passis el dia teu dia amb la calma de la naturalesa i la tranquil·litat de l'entorn. Tenim dos porxos, barbacoa, vistes als Pirineus i una gran superfície enjardinada per poder disfrutar amb els teus.

Casaments, aniversaris, un retrobament, tu tries el dia i el motiu, nosaltres t'ajudarem amb el que faci falta.

1-7
dies
NOVETAT!  

ACTIVITAT: ET PORTEM D'ESCALADA

A 20 minuts de Muntanyola hi ha un dels parcs d'escalada natural més importants de la zona. Amb més d'una trentena de rutes per tots els nivells, Savassona és un indret que ofereix diversió i vistes espectaculars. A més a més, és un dels llocs preferits del famós escalador Chris Sharma. A Can Riera et planegem la sortida, preparem picnic i si et ve de gust et podem ensenyar un parell de les nostres rutes indispensables. Posa´t en contacte amb nosaltres per descomptes i reservar o regalar aquesta activitat.

 

 

2
dies
TALLER DE IOGA

Disfruta d'un cap de setmana de relax amb el taller de ioga.

Volem oferir-te silenci i pau espiritual, tot en un entorn privilegiat. 

Apte per principiants o nivell avançat.

2
dies
TALLER DE COSMÈTICA NATURAL

Cada vegada som més conscients de tots els components artificials i derivats dels animals que contenen els productes cosmètics. Nosaltres creiem en un estil de vida natural i conseqüentment, volem ensenyar com elaborar els teus propis productes, sense recórrer a la manipulació química i molts cops abusiva que contenen els productes que consumim a diari. En aquest taller aprendrem a partir d'ingredients orgànics a elaborar els nostres propis productes, sempre naturals i a partir de recursos naturals que tenim a l'abast.

4
dies
TALLER D'INICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA

Vols aprendre a utilitzar una càmera DSLR? Amb sessions teòriques i molta pràctica aprendrem els paràmetres de la fotografia i com poden millor les nostres fotografies. 

Farem excursions pels llocs més bonics de Muntanyola per fer retrats i solucionar les preguntes tècniques que ens sorgeixen a l'hora d'utilitzar una DSLR.

2-7
dies
CULTIVA EL TEU HORT

Aprèn a crear el teu hort, les tècniques per obtenir un bon planter sense utilizar cap producte químic, com també les varietats locals i el cultiu segons la època de l’any. A més a més, fem compostatge i t’ensenyarem com elaborar aquest substrat ideal per a la sembra. Si esteu interessats en productes locals, també visitarem una granja a prop de Muntanyola on podreu recollir la llet fresca.

bottom of page